Wednesday, July 7, 2010

Happy birthday to Noor Shafira anak pak Rashid. Weeeeee~

{

Arini 7 Julai 2010

before ni

24 tahun yang lepas

iaitu pada 7 Julai 1986

ade sorang baby lahir

namanya

Noor Shafira Noor Rashid


yeay~

maka today besday dia

so saya nak ucap pada awak

1. Semoga Allah berikan yang terbaik dalam kehidupan awak.
2. Semoga berjaya mencapai impian hidup awak.
3. Semoga awak berbahagia dengan Mr Shafiq sampai hujung nyawa. Happily ever after gitu.
4. Semoga persahabatan kite takkan putus. Happily frenship 4 ever jugak.
5. Jangan lupekan kenangan2 kite dalam 7dwarfs oke. Itu mesti.
6. Kawen kene jemput n saya kene orang fes yang tau. Hehe. Nanti kite pi serang kenduri kawen amy next year oke. Kene bawak telor n tepung sebab da penah btau kat dal sape yang kawen dulu kene serangan mase atas pelamin. So standby oke.
7. Semoga berbahagia dengan mama, abah n adek beradik awak. Suke awak ade famili besarr..hehe

stakat ni itu je wish
jika ade pertambahan akan diupdate later
ehehe

once again awak
HAPPPYYYYY 24TH BIRTHDAAYYYYYYY


luv,
me
(^.^)

2 comments:

Noor Shafira Noor Rashid said...

tq ona for this entry...hehehe...syg kat awk tau...mesti lh akan pegi nanti kawen amy...haha...reunion tu...

insyallah if ade rezeki saya lak, saya inform kat awk...:)

silent MONOLOGUE said...

welcome~

sayang awak jugak~

yeay...nak kad wangi..

hehe~

n again....HEPI BESDAY~