Friday, July 9, 2010

Status i kat facebook uolls~like tak?

:
come on la

kat blog lu, lu perli gua

kat fb lu, lu perli gua jugak

(kat friendster lu tanak perli ker?)

gua tau lu tuju kat gua

klu lu da tak puas ati sangat lu maki je gua

gua leh tadah telinga la dengar

lu tak payah nak canang satu malaysia la

lu nak orang fikir gua jahat kan

yela

klu lu nak wat annoucement lu tulis je direct

gua cover crite peribadi gua

sebab gua respect lu

tapi payah lah lu
.
.
.
ni status gua kat facebook. memandangkan gua da remove lu so lu bace dari sini je k.



come la: move on la
sorri. gua pon manusia
klu lu nak maki gua
just private message gua kat fb
gua kan jobless. 24jam depan laptop

.
.
nak tambah cikit lg
macam gua tak paham, gua faham maksud status lu
lagi satu tak sudah2 lu bagi alasan lapok
klu lu da tulis tu lu ade niat la tu
gua bukan bodoh
(gua try jd kawan lu, tp lu buat gua jadi lu macam musuh)
so lu terima jela k
.
.
meh gua remove sume benda yg boleh gua remove
.
.

2 comments:

Noor Shafira Noor Rashid said...

ngan sape je lah awk marah ona...hehehe
x pe...kite tlg awk perang sesame eh...:)

Q said...

panas...panas...