Friday, June 25, 2010

A pelas awwad.

]
and again
aku dapat award lagi
(^.^)


A+ blog award.
Blh dapat 5 flat klu exam.
Haha.

Yang bermurah hati bagi adalah cik sue a.k.a pleiades
(harus kelik pic atas ni utk ke blog Sue)
promote oke~

Baiklah. Test bermula. Sila jawab semua soalan.

What do you feel to know that u get this award?
Feel?
Hurm.
Buat masa ni feelings saya masok workshop. Sebab feeling da jadi batu.
Keras dan tidak berfungsi.


List down 7 bloggers that deserve this award.
Lurunna :-)
Ajaq freak :-]
Mr Q :P
Ipah the ungu :->
.nak bg kat husna adilah, tp sue da already bg, kire sekali la tu eh. ehehe.
Kiree Casio. (dia bc ke blog aku)

dah. aku nak bg kat 5 org jek.
tak mampu nak berpikir currently.


okie.
babai.

7 comments:

Puteri Dyla Qistina said...

>_< award lagi!!!

silent MONOLOGUE said...

hehe..dlm blog kak sue pon ade bg awak awrd..akak pon bg jugak nih..

Lurunna said...

Ooo...time kasih ye miss silent...

ipa faiza~ said...

maceh ye miss O~ :))

silent MONOLOGUE said...

sesama cik pah

gheee~

Anonymous said...

sye suke bce n3 yg ader foto sye..sgt suke.ade ms wat lg yer..haha

silent MONOLOGUE said...

oke, sila bekalkan saya dgn gmbr terbaik dr koleksi anda...


hahaha~